Social

Sus paharele! Festivalul Must Fest începe sâmbătă la Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

A treia a ediție a Festivalului Must Fest se mută în acest an, din podgorii, unde a fost organizat anul trecut, în Piața Marii Adunări Naționale. Astfel, pe 8 și 9 septembrie, organizatorii promit un festival grandios și concerte de muzică pe măsură. Intrarea la Festival se va face în baza biletelor care vor costa pentru o zi 200 de lei, iar pentru două zile – 300 de lei, transmite IPN.

În Piață va fi amenajată o zonă pentru copiii, unde aceștia vor putea vedea iluzioniști, vor fi martorii show-urilor de chimie, vor crea desene pe apă și se vor distra la toboganele gonflabile. De asemenea, oaspeții vor avea parte de master-classuri cu un sommelier profesionist, dar și de diverse jocuri sportive și intelectuale.
 

Pe scena Must Fest se va organiza un concert unde vor evolua: The Rasmus, Antonia, Brainstorm, Чайф, Zdob și Zbub, Alex Calancea Band și alții. 

În contextul sărbătorii, Primăria municipiului Chișinău anunță că în timpul desfășurării Festivalului, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Al. Puşkin și Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, traficul rutier va fi suspendat. Conducătorii auto care traversează zona sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră temporară.

loading...

Comments are closed.