Alte știri

Suspendarea totală a traficului rutier pe o porțiune a străzii Vasile Badiu

Pinterest LinkedIn Tumblr

În perioada 10.09.2021 – 26.09.2021 va fi suspendat total traficul rutier pe strada Vasile Badiu, tronsonul cuprins între str. Doina și str. Magda Isanos.

Măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reparație a traseului termic pe strada Vasile Badiu.

Pe perioada efectuării lucrărilor menționate, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

AUTOBUZE:

Traseul rutei nr. 10 se modifică, în direcția s. Grătiești – de pe str. Putnei pe străzile Andrei Lupan, Doina și în continuare pe traseul stabilit; retur: de pe str. Doina pe str. Andrei Lupan, Calea Orheiului și în continuare pe traseul stabilit.

MICROBUZE:

Traseul rutei nr. 132 se modifică, în direcția spre str. Doina – de pe str. Putnei pe străzile Andrei Lupan, Doina și în continuare pe traseul stabilit; retur: de pe str. Doina pe străzile Andrei Lupan, Calea Orheiului și în continuare pe traseul stabilit.

Traseul rutei nr. 184 se modifică, în direcția spre str. Doina – de pe str. Putnei pe străzile Andrei Lupan, Doina, Vasile Vadiu; retur: de pe str. Vasile Badiu pe străzile Doina, Andrei Lupan, Calea Orheiului și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

loading...

Comments are closed.