Politic

(Foto) Sute de tineri au facut glume pe seama liderilor PAS cu DA: „Maia Sandu, lasă-te de Satana”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Haos și gălăgie acum, în centrul capitalei! Reprezentanții și simpatizanții Blocului „ACUM” protestează în fața Guvernului, pe de altă parte mai mulți tineri s-au adunat în apropiere de ei, fiind mult mai mulți și mai gălăgioși.

Grupul de protestatari al blocului ACUM strigă lozinci precum „Jos mafia”, iar tinerii strigă „Maia, lasă-te de Satana”, mesaj ce are în vedere ca lidera PAS să-l lase pe Năstase. Alții scandează cu pancarde pe care scrie „Nu vă fie frică, Năstase o are mică”. Între timp, liderul Platformei DA a scos telefonul și a pornit un live pe facebook, prin care chema moldovenii cu cetățenie română să participe la alegerile europarlamentare care vor avea loc duminică, 26 mai.

La fața locului a fost mobilizat un număr mare de polițiști pentru a separa cel două tabere. Prezent la acțiunea de protest, șeful-adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat jurnaliștilor că poliția a luat toate măsurile să fie evitate violențele stradale. 

Mai jos vedeți cîteva imagini care au aparut pe internet de la cele două proteste. Pe Telegraph.md găsiți și alte știri referitor la evenimentul care s-a desfășurat astăzi în fața Guvernului Republicii Moldova.

loading...

Comments are closed.