Social

Svetlana Sainsus: Platforma caritate.md își reia activitatea

Pinterest LinkedIn Tumblr

Svetlana Sainsus co-fondatoarea caritate.md a anunțat că platforma își va realua activitatea începând cu 1 iulie. Potrivit ei, este greu să stea și să privească cazurile din lista de așteptare fără a face nimic. În același timp, ea a declarat că vor verifica cazurile cu mare strictețe

Dragii mei, avem o noutate frumoasă (poate nu pentru toți) începând cu data de 1 iulie, reîncepem a prelua cazuri noi pe platforma noastră www.caritate.md. Este greu să stăm și să privim cazurile în lista de așteptare fără a face nimic. Viața oamenilor este mult mai importantă decât orice și pentru asta am găsit putere să continuăm. Este greu să continui după tot prin ce am trecut, dar mai greu este să ne oprim după toate momentele frumoase, vieți salvate și destine schimbate….Atâta timp cât este nevoie de noi și atâta timp cât oamenii ne vor fi alături, noi vom încerca să ajutăm și să facem lucruri frumoase în continuare. Mulțumim enorm celor care ne susțin, care au încredere, mulțumim pt încurajări și gânduri bune. Noi la rândul nostru promitem în continuare verificarea cazurilor cu cea mai mare strictețe pt că ceea ce contează cel mai mult este încrederea voastră. Ne asumăm orice risc și continuăm activitatea”, a scris Svetlana Sainsus pe facebook.

Amintim că, fondatorii platformei Caritate.md au ajuns în mijlocul unui scandal urmare a unei investigații RISE-Moldova în care fondatorii erau acuzați că ar fi intrat în cârdășie cu reprezentanții clinicii „Medical Park” în Moldova și, în schimbul unui comision, fundația de caritate ar fi recomandat pacienților spitalul din Turcia. Atât reprezentanții „Caritate.md”, cât și cei ai clinicii din Turcia au respins acuzațiile.

loading...

Comments are closed.