Social

Tânăr de 18 ani, reținut de polițiștii sectorului Râșcani cu droguri asupra sa

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ofițerii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție a sec. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au intrat în posesia unei informații operative, despre activitatea infracțională a  unui tânăr, care urma să pună în circulație droguri.

Monitorizarea și documentarea tânărului în  vârstă de 18 ani, originar din r. Anenii Noi, a durat pe parcursul la o lună de zile, timp în care polițiștii au acumulat probe suficiente ce ar demonstra vinovăția acestuia.

Astfel, în cadrul acțiunilor speciale de investigație individul a fost reținut pe bd. Renașterii Naționale și escortat la inspectorat. În urma percheziției corporale acestuia, forțele de ordine au depistat un pachet camuflat în care se afla masă vegetală de culoare verde mărunțită cu miros specific ,,Marijuană Hidroponică”. Probele delicte depistate, au fost ridicate și sigilate conform procedurii și îndreptate în adresa CTC EJ al IGP, pentru efectuarea expertizelor.

În cadrul acțiunilor procesual penale tânărul a comunicat că a procurat drogurile pin intermediul aplicației telegram și urma să le comercialezeze la un preț mare pentru a obține un profit.

Actualmente el este cercetat penal pentru  ,,Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”, iar  conform legislaţiei penale în vigoare el riscă o pedeapsă cu închisoare de la 1 la 6 ani.

Totodată polițiștii continuă să desfășoare acțiuni speciale de investigație pentru a stabili și complicitatea altor persoane.

Tânăr de 18 ani, reținut de Polițiștii sectorului Râșcani cu droguri asupra sa

Ofițerii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție a sec. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au intrat în posesia unei informații operative, despre activitatea infracțională a unui tânăr, care urma să pună în circulație droguri.http://politiacapitalei.md/2020/09/22/tanar-de-18-ani-retinut-de-politistii-sectorului-rascani-cu-droguri-asupra-sa/

Опубликовано Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău Вторник, 22 сентября 2020 г.

loading...

Comments are closed.