Alte știri

Tânăr de 22 de ani, lovit mortal de un șofer beat, la Cantemir

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr a murit, după ce ar fi fost accident de un automobil. Tragedia s-a produs  în această dimineață în localitatea Cîșla, din raionul Cantemir. Cadavrul victimei a fost găsit zăcând pe șosea, după ce ar fi fost accidentat de un automobil neidentificat. Șoferul implicat în accident a fugit de la locul tragediei.

Mariana Bețivu, ofițerul de presă al IGP, a declarat pentru Deschide.MD că oamenii legii au identificat șoferul vinovat de producerea accidentului, dar totodată au stabilit și identitate victimei, care s-a dovedit a fi un tânăr de 22 de ani.

Șoferul s-a dovedit a fi un tânăr de 30 de ani, originar din raionul Cahul, și care se deplasa la volanul unui automobil de marca Fiat Marengo.

Ulterior conducătorul mijlocului de transport fiind supus alcotestului, iar rezultatul a arătat că acesta avea o concetrație de 0,28 mg/l de alcool în aerul expirat.

„La moment se întreprind măsuri operative de constatare a tuturor circumstanțelor cazului, totodată pentru a primi o hotărîre conform legislaţiei în vigoare a RM, persoana bănuită de comiterea infracţiunii prevazute de art. 264 alin.3 lit.b CP RM, a fost reținută conform art. 166 CPPRM, pe un termen de 72 de ore”, susține Bețivu.

loading...

Comments are closed.