Alte știri

Tânăr de la Tiraspol prins în stare de ebrietate la volanul unei mașini furate

Pinterest LinkedIn Tumblr

A tras pe gât niște pahare de tărie, după care ar fi furat o mașină și s-ar fi dus să dea o tură prin localitate, anunță Echipa.md

Este cazul unui tânăr de 24 de ani tras pe dreapta de către miliție. Incidentul a avut loc în noaptea de 5 noiembrie, în orașul Tiraspol, în jurul orei 02.00. La solicitarea miliției de a opri mașina, tânărul ar fi părăsit autoturismul și ar fi luat-o la goană. La scurt timp, însă acesta a fost prins.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Luat la întrebări, individul le-a spus milițienilor că ar fi recurs la acest gest din motiv că mașina le-ar aparține părinților iar el ar fi luat-o fără permisiune și că nici nu ar avea permis de conducere. Mai mult, în timpul discuției cu șoferul, milițienii au simțit un miros de alcool. Cu toate acestea, miliția a constat că, de fapt, automobilul ar fi fost furat și ar aparține unui localnic.

Marea i-a fost uimirea proprietarului când a fost trezit în toiul nopții de miliție și a observat că mașina lipsește. Pe numele tânărului a fost deschis un dosar penal. Iar, dacă vina îi va fi dovedită, el riscă până la cinci ani de pușcărie.

loading...

Comments are closed.