Social

Tânăr din Ocnița, reținut pentru trafic de droguri. Era responsabil de vânzarea marijuanei în raioanele din nordul țării

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ofițerii Direcției investigații „Nord” a Inspectoratului Național de Investigații, de comun cu procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), oficiul Nord, au reținut un tânăr din raionul Ocnița pentru trafic de droguri, chiar în timp ce le vindea.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Oamenii legii au descins cu percheziții și au ridicat o cantitate de circa două kilograme de marijuana, estimate pe piața neagră la o valoare aproximativă de 600.000 lei. Tânărul are vârsta de 23 de ani și era responsabil de vânzarea marijuanei în raioanele din nordul țării. Ulterior reținerii, acesta a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, la solicitarea procurorilor PCCOCS.

Urmărirea penală continuă pentru stabilirea altor persoane care au participat ori au favorizat comiterea infracțiunilor, timp în care cei vizați se prevalează de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

loading...

Comments are closed.