Alte știri

Tânără a murit în timp ce făcea amor nebun cu iubitul. Reacția bărbatului

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie a murit chiar în timp ce făcea dragoste cu iubitul său și situația a stârnit uimire în întreaga lume. Anchetatorii s-au deplasat imediat la fața locului pentru a stabili în ce condiții s-a produs tragedia.

Oamenii mergeau pe stradă liniștiți atunci când, la un moment dat, o situație mai mult decât șocantă s-a produs și a stârnit șoc și confuzie. Un cuplu făcea amor fierbinte atunci când situația a scăpat de sub control.
 
Spiritele s-au aprins și cei doi au decis să își consume momentul de amor la înălțime, pe un balcon din orașul St.Petersburg din Rusia. Doar că pasiunea de nestăvilit a celor doi a produs o adevărată tragedie: cei doi s-au dezechilibrat și au căzut, chiar în timp ce făceau dragoste. Femeia a murit pe loc, iar bărbatul a avut norocul că a căzut peste partenera sa și astfel a scăpat cu viață.
 
Dar incredibilul abia apoi s-a produs: martorii au văzut cum amorezul se ridică și merge înapoi în bloc, la prietenii săi, acolo unde avea loc o petrecere atunci când s-a petrecut drama.
 
Poliția face cercetări în acest sens și urmează să stabilească dacă bărbatul se face sau nu vinovat de producerea tragediei, scrie A1.ro. 
loading...

Comments are closed.