Alte știri

Ţara care îţi dă 3.000 de dolari dacă iei coronavirus pe teritoriul său

Pinterest LinkedIn Tumblr

După luni de zile în care industria turismului a fost grav afectată de pandemie, țările din toată lumea se întrec în oferte pentru a atrage turiștii.

Una dintre cele mai inedite oferte vine din Uzbekistan, unde autoritățile au anunțat că oferă 3000 de dolari turiștilor care se infectează cu noul coronavirus în timpul vacanței petrecute în această țară, scrie CNN.

Oferta face parte dintr-o campanie numită “Uzbekistan: garanția unei călătorii sigure”, inițiată de autorități pentru a-i asigura pe turiști că nu există niciun pericol pentru a se infecta în țara lor.

Nici Bulgaria nu s-a lăsat mai prejos și turiștii care âși petrec vacanța în țara vecină nu mai trebuie să plătească pentru șezlonguri, umbrele și chiar pentru mese, pe plajele din această țară.

Oferte interesante vin și din destinații mai exotice.

Astfel, stațiune mexicană Cancun a lansat campania “Vino în Cancun 2×1”, care oferă două nopți de cazare gratuit la fiecare două nopți plătite, dar și returnarea costului unui bilet de avion pentru cei care vin cu un partener. să-și petreacă vacanța aici.

În Elveția, agenția Geneva Tourism a lansat pachetul “Geneva Boxes”, care oferă discount de până la 65 la sută pentru cazări la hotel sau pentru city-break-uri.

loading...

Comments are closed.