Alte știri

Țara Galilor, a 20-a reprezentativă calificată direct la EURO 2020

Pinterest LinkedIn Tumblr

Aseară în preliminariile EURO 2020 s-a stabilit cea de-a 20-a formație calificată direct la turneul final de anul viitor care va fi găzduit și de România.

La Cardiff, Țara Galilor s-a impus la pas cu scorul de 2-0 în fața Ungariei într-un meci arbitrat de românul Ovidiu Hațegan și a obținut astfel biletul pentru EURO 2020, transmite cancan.ro.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

La startul acestor preliminarii s-au aliniat 55 de selecționate care au fost  împărțite în 10 grupe. Primele două locuri din fiecare grupă a mers la EURO 2020, turneu final care va fi găzduit de 12 orașe europene printer care și București.

În urma parcursului avut în grupele preliminare, s-au calificat la EURO 2020 Belgia, Italia, Polonia, Rusia, Ucraina, Spania, Anglia, Cehia, Turcia, Franța, Suedia, Finlanda, Germania, Olanda, Croația, Austria, Portugalia, Elveția, Danemarca și Țara Galilor. Performele acestor preliminairi sunt Italia și Belgia, reprezentative care au terminat cu victorii pe linie această campanie de calificare, ambele având 10 victorii din tot atâtea partide susținute!

De notat ar fi că utimele patru echipe calificate la EURO 2020 vor fi stabilite în urma play-off-ului Ligii Națiunilor, unde va fi prezentă și România. Tragerea la sorți a barajului va avea loc vineri, 22 noiembrie, la Nyon în timp ce tragerea la sorți pentru grupele EURO 2020 vor avea loc pe 30 noiembrie la București.

Rezultatele înregistratee marți seară în preliminariile EURO 2020

Grupa C
Germania – Irlanda de Nord 6-1
Olanda – Estonia 5-0

Grupa E
Slovacia – Azerbaijan  2-0
Țara Galilor – Ungaria  2-0

Grupa G
Letonia – Austria  1-0
Macedonia de Nord – Israel  1-0
Polonia – Slovenia 3-2

Grupa I
Belgia – Cipru  6-1
San Marino – Rusia  0-5
Scoția – Kazakhstan 3-1

 

 

loading...

Comments are closed.