Târgul de Crăciun de la Orhei din acest an a lansat un spot video de suflet, care nu te poate lăsa indiferent

targ de Craciun orhei, ilan shor proiecte, primaria orheii, ilan shor ajutoare, ilan shor raionul orhei

Târgul de Crăciun de la Orhei din acest an a lansat un spot video de suflet, care nu te poate lăsa indiferent: Pe 22 decembrie, OrheiLand reunește familii! Tot ce-I mai bun, e la Orhei!

Cel mai mare parc de distrații din Republica Moldova, OrheiLand a realizat și a plasat pe pagina sa de Facebook un înduioșător spot de sărbători, care poate scoate o lacrimă chiar și din cele mai împietrite inimi. Clipul video, de doar aproximativ un minut, care este „proiectul de suflet” al Târgului de Crăciun din acest an de la OrheiLand, abordează una din cele mai dureroase probleme ale moldovenilor – migrația și familiile despărțite. Însă finalul acestuia redă speranță că toate dorințele se realizează în preajma sărbătorilor de iarnă. Mai ales la OrheiLand, unde va fi organizat minunatul Târg de Cărciun.

Un băiețel de câțiva ani îl roagă pe Moș Crăciun să nu-i aduc în acest an alte cadouri decât să-i ofere posibilitatea să-și revadă mama, plecată la muncă în Italia. Pentru aceasta el este gata să renunțe și la cadouri scumpe, precum un telefon sau o bicicletă.

„Te rog frumos, anul acesta să nu-mi aduci în dar jucării, nu vreau nici telefon și nici bicicletă. Dar te-aș ruga să mă ajuți să o strâng pe mama în brațe. E plecată de aproape un an la muncă în Italia. Mi-e atât de dor de ea. Vreau s-o cuprind tare-tare și să mergem împreună să vedem frumosul brad de la OrheiLand”, i-a scris băiețelul Moșului.

Ca orice poveste de Crăciun și spotul OrheiLand se încheie cu un Happy End – copilul și mama acestuia se întâlnesc și se cuprind „tare-tare” pe fundalul unui frumos foc de artificii și a unui imens pom de Crăciun.

„Din păcate, mii de familii din țara noastră, vor fi despărțite de sărbători. Sărbătorile de Iarnă sunt adevărate când toată familia se adună în jurul bradului împodobit. Noi vrem să vă aducem mai aproape de cei dragi”, comentează OrheiLand pe pagina sa de Facebook.

Parcul îi invită pe toți cetățenii începând cu 22 decembrie la Târgul de Crăciun. „Pentru că tot ce e mai bun, e la Orhei!”.

Evenimentul își va da startul la ora 18:00, iar pe scena de la OrheiLand va urca îndrăgitul Stas Mihailov.

Total
0
Shares
Total
0
Share