Tatiana Cociu, noul primar al municipiului Orhei, mulțumește alegătorilor pentru susținere și promite implementarea promisiunilor electorale

Tatiana Cociu

După o victorie zdrobitoare în alegerile municipale din 5 noiembrie 2023, Tatiana Cociu, proaspăt aleasă primar al municipiului Orhei cu 57,59% din voturi, a transmis un mesaj de recunoștință față de alegători și și-a împărtășit viziunea pentru viitorul orașului pe care urmează să-l conducă în următoarea perioadă.

”Dragi Orheieni! Vă mulțumesc sincer pentru sprijinul major și încrederea pe care mi-ați acordat-o. Aceasta este victoria noastră comună! Victoria celor care iubesc municipiul, care vor să trăiască, să muncească și să-și crească copiii aici”, a declarat ea.

”Un rezultat atât de mare la aceste alegeri se datorează, desigur, muncii colosale pe care au depus-o, la Orhei, echipele care mă susțin. Este vorba despre echipa lui Ilan Șor și echipa lui Alexei Lungu. Și le mulțumesc foarte mult pentru asta!”, este mesajul Tatianei Cociu pentru cei care au susținut-o.

”Împreună vom continua această muncă. Cu toții avem un scop comun – să facem Orheiul și mai bun, și mai frumos, și mai confortabil. Urmează multe proiecte interesante și necesare, pe care, cu siguranță, le vom implementa.

Coeziunea Dumneavoastră, unitate în decizia de a ne sprijini, speranțele Dumneavoastră în vederea noilor schimbări în bine sunt un stimulent puternic pentru întreaga noastră echipă să lucreze cu mânecile suflecate.

Tot ce s-a spus în campania electorală, se va face. Toți avem aceeași sarcină – să păstrăm și să continuăm prosperitatea dragului nostru Orhei!”, este declarația integrală a Tatianei Cociu.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share