Politic

Tauber a primit citația: Voi merge să răspund la întrebările procurorilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Marina Tauber, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, fracțiune Partidului Șor, anunță că astăzi va merge să răspundă la întrebările procurorilor, ca urmare a ridicării imunității sale parlamentare și în contextul învinuirilor care i-au fost aduse, informează Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”Agenda mea și a echipei mele este una încărcată, în ciuda celor care vor să ne dea planurile peste cap și să ne închidă gura.

La ora 11:00, particip la protestul comun al Partidului „ȘOR” și Partidul Comuniștilor, care are loc la Guvern, intrarea dinspre strada Alexandr Pușkin. Îi îndemn pe toți cetățenii nemulțumiți de situația din țară să iasă în stradă. Cu cât vom fi mai mulți, cu atât vom fi mai puternici și vom avea mai multe șanse ca să dăm jos regimul de la guvernare.

Ulterior, la ora 11:45, voi merge la Procuratura Generală, pentru a răspunde la întrebările procurorilor, ca urmare a ridicării imunității mele parlamentare și în contextul învinuirilor nefondate care mi se aduc. Am spus și repet, voi colabora cu ancheta, astfel încât toți cei care se fac vinovați de furtul din sistemul bancar să răspundă conform legii”, a declarat Tauber.

loading...

Comments are closed.