Externe

Taximetrist român ucis la Londra. Criminalul ar fi clientul care l-a chemat printr-o aplicație mobilă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un român, șofer de taxi în Marea Britanie, a fost ucis, miercuri seara, în faţa unei şcoli din Tottenham, suburbie a Londrei. Autorul este, cel mai probabil, clientul care îl solicitase pentru o cursă printr-o aplicație mobilă, care este căutat acum de poliție.

Gabriel Bringye, de 37 de ani, a fost descoperit de un şofer de autobuz care observase că nu mișcă și care a alarmat autoritățile. Echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul. Bărbatul fusese înjunghiat.

Potrivit Evening Standard, Gabriel, care locuia de 13 ani în Marea Britanie, urma să se căsătorească anul acesta.

Un prieten a declarat pentru presa britanică: „Este o tragedie îngrozitoare. A fost cea mai amabilă și mai blândă ființă umană pe care puteai să o întâlnești. Nu ar fi făcut rău unei insecte. Suntem cu toții șocați”.

Inspectorul șef Treena Fleming, care coordonează forțele de poliție din zona respectivă, a declarat: „Detectivii lucrează din greu pentru a afla ce s-a întâmplat.”

Inspectorul șef Neil John, care conduce ancheta în acest caz, a declarat: „Suntem încă în primele etape ale anchetei și încercăm să stabilim ce s-a întâmplat miercuri seara și motivul acestui atac. Gabriel, care lucra ca taximetrist privat, a fost atacat în interiorul mașinii sale. Trebuie să știm de ce era acolo și cine a mai fost cu el.

loading...

Comments are closed.