Social

Taximetriștii din nou au uitat de rușine! Călătorie de la Ciocana la Buiucani azi costa 200 de lei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Condițiile meteorologice nefavorabile se pare că sunt destul de favorabile pentru taximetriștii care, azi au decis să profite pe seama locuitorilor capitalei care nu au reușit să-și scoată mașinile de sub zăpadă sau care nu au reușit să ajungă la destinație cu ajutorul transportului public.

Și pentru că mai multe firme de taxi nu au mașini disponibile, unii locuitori ai capitalei recurg la serviciile taximetriștilor de pe margina drumurilor.  Oamenii, de altfel, au fost surprinși să afle că o cursă ce, de obicei, costă până la 50 de lei, astăzi costă de patru ori mai mult, scrie zugo.

Taxi din stradă. Ciocana, str. Aleco Russo – Buiucani – 200 de lei”, a scris o chișinăuiancă care, în această dimineață, trebuia să ajungă la postul de muncă.

sursă screenshot zugo

Internauții au confirmat în comentarii că anume despre astfel de sume și merge vorba. „De la Buicani la Botanica 150 de lei, am sunat să fac comandă și nu aveau mașini” scrie o altă utilizatoare în comentarii. „Ar fi bine ca Filip să-i ia pe sus exact ca în aprilie” vine un alt internaut cu un sfat.

 

loading...

Comments are closed.