Telefonul cu cea mai bună cameră din 2019: de ce nu poți să-l cumperi

Huawei, Mate 30 Pro
 

Amatorii de fotografii cu telefonul vor fi dezamăgiți să afle că smartphone-ul cu cea mai bună performanță foto video creat vreodată nu este disponibil pentru achiziție la nivel global, scrie Play Tech.

A trecut mai bine de jumătate de an de când Donald Trump a sabotat activitatea Huawei prin menționarea producătorului de mobile pe o listă neagră a companiilor care nu mai au voie să lucreze cu firme din Statele Unite ale Americii. Acea inițiativă a forțat gigantul asiatic să caute alternative la sistemul de operare Android, să renunțe la serviciile Google și, în final, să nu mai vândă telefoanele sale în fiecare colț al lumii. În contextul în care acele aparate se numără printre cele mai bune din lume, utilizatorii au de pierdut. performanta foto huawei mate 30 pro 5

Cea mai recentă confirmare a faptului că problemele Huawei cu oficialii din SUA ne afectează pe toți vine sub forma rezultatelor în textul DxOMark. Până de curând, cel mai bun telefon pentru poze a fost clasificat ca fiind Huawei Mate 30 Pro, lansat în luna septembrie a acestui an. A fost egalat ulterior de Xiaomi Mi Note 10 Pro. Versiunea 5G de Mate 30, deși împărtășește componentele de captură ale versiunii standard de Mate, a ieșit mai bine în teste.

Telefonul cu cea mai bună cameră din lume pe 2019 este Huawei Mate 30 Pro 5G. Gadgetul a obținut un scor de 123 de puncte în testele publicației online, cu două puncte mai mult decât modelul standard. În contextul în care specificațiile pe partea de foto/video ale terminalelor cu și fără 5G sunt identice, diferența de scor este cauzată în mod exclusiv de optimizările pe partea de software pe care au reușit să le facă inginerii chinezi în ultimele trei luni. În practică, fotografiile au un pic mai multe detalii, focusul automat este mai stabil, iar managementului zgomotului de imaginile din scenele cu lumină scăzută este mai eficient.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share