Editoriale

Telegraph.md: Regretăm PAS-ul făcut de Maia Sandu!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Telegraph Moldova își exprimă profunda indignare de PAS-ul făcut de lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu. Într-o postare recentă făcută pe pagina ei de facebook, Maia Sandu a inclus site-ul independent de știri telegraph.md într-o listă a unor site-uri false și de pamflete. Telegraph Moldova nu are nimic în comun cu site-urile false și de pamflete!

De la apariția noastră pe piața media din Republica Moldova am informat mereu corect și echidistant acțiunile tuturor politicienilor, inclusiv acțiunile politice ale doamnei Maia Sandu.

Este regretabil că doamna Maia Sandu recurge la asemenea acțiuni și atacă presa liberă. Dacă doamna Sandu sau echipa PAS au unele obiecții asupra știrilor publicate pe telegraph.md, rugăm pe această cale să ne dea respectiva listă de știri și să vedem unde și cum anume am manipulat sau distorsionat informația. Dacă Maia Sandu sau echipa PAS găsește măcar o astfel de știre, suntem gata să venim cu scuze publice și dezmințiri.

Și dacă doamna Maia Sandu este un fan al site-urilor de pamflete, atunci ar fi cazul să adauge în respectiva listă în loc de telegraph.md, site-ul de pamflete moldovesti.info. Sau echipa PAS nu are obiecții față de site-urile de pamflete care o susțin pe doamna Maia Sandu și care-i discreditează oponenții politici?!

Considerăm că în Republica Moldova libertatea cuvântului trebuie respectată și apărată. Deasemenea, politicienii adevărați sunt capabili să facă diferență dintre un site de știri reale și unul de pamflete. În acest context, cerem ca site-ul telegraph.md să fie scos din lista site-urilor de pamflete prezentate de Maia Sandu pe pagina sa de facebook!

Pentru Maia Sandu și echipa PAS, prezentăm o serie de articole despre cum Telegraph Moldova a mediatizat echidistant acțiunile politice ale Partidului Acțiune și Solidaritate:

http://telegraph.md/maia-pas-dorin-nastase-da/

http://telegraph.md/rezolutia-protestului-din-17-septembrie-anularea-sistemului-mixt-si-publicarea-raportului-kroll-2/

http://telegraph.md/update-manifestatia-de-protest-din-scuarul-parlamentului-va-fi-urmata-de-un-mars/

http://telegraph.md/live-actiune-de-protest-pentru-a-cere-anularea-modificarii-actualului-sistem-electoral/

http://telegraph.md/maia-sandu-acuza-moldova-1-de-partizanat-politic/

http://telegraph.md/maia-sandu-realeasa-in-fruntea-pas-e-ultimul-meu-mandat/

http://telegraph.md/pas-isi-desfasoara-astazi-cel-de-al-ii-lea-congres-extraordinar-al-formatiunii/

http://telegraph.md/maia-sandu-sistemul-educational-din-republica-moldova-trebuie-salvat-nu-sarbatorit/

http://telegraph.md/stop-fals-traian-basescu-a-declarat-ca-maia-sandu-a-coborat-la-nivelul-lui-andrei-nastase/

Echipa Telegraph Moldova

 

loading...

Comments are closed.