Alte știri

Temperaturi scăzute, ceață densă și ghețuș pe carosabil. Cum se circulă pe traseele naționale

Pinterest LinkedIn Tumblr

În noaptea din 20 spre 21 ianuarie, pe întreg teritoriul Republicii Moldova s-au înregistrat temperaturi scăzute, izolat, fără precipitații, ceață densă.

Pe partea carosabilă a unor sectoare de drum s-a format lunecuș.

În context, pe drumurile publice naționale din sudul țării au fost efectuate lucrări de patrulare, în nordul și centrul țării au fost executate lucrări de patrulare și combatere a lunecușului.

În această perioadă, unitățile teritoriale ale SA „Drumuri” au utilizat în procesul tehnologic desfășurat în municipiul Chișinău, raioanele Anenii Noi, Criuleni, Hîncești, Rezina, Florești și Ungheni 16 utilaje speciale, antrenând 13 muncitori rutieri.

În prezent, sectoare de drum blocate nu sunt, circulaţia rutieră pe drumurile naționale se desfășoară în condiții de siguranță.

Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătorii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare referitor la dotarea automobilelor și conducerea pe timp de iarnă.

În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

loading...

Comments are closed.