Alte știri

Tendințele toamnei în materie de manichiură. Ce se poartă în acest sezon

Pinterest LinkedIn Tumblr

În acest sezon se poartă unghiile cu elemente strălucitoare, dar şi culorile tari. Şi pentru o manichiură ca în reviste, există, bineînţeles şi câteva trucuri.

Nuanţe de roşu aprins, bleumarin, griurile deschise şi nuanţele de nude sunt vedetele acestei toamne. Culori ce se asortează perfect cu un strop de strălucire. Căci strasurile şi perlele pot completa perfect manichiura, în acest sezon.

Dacă vreţi să vă faceţi singure manichiura, e indicat să ţineţi cont de câteva recomandări: degresați foarte bine cu alcool și un șervețel inclusiv patul unghial, în lateral. Potrivit manichiuristei Celine Cocoș, acela este locul în care mai rămâne ulei sau cremă, acesta fiind unul dintre motivele pentru care culoarea sare, fie ca este folosit lac normal sau semipermanent.

În această toamnă, când vine vorba despre manichiură, vorbim şi despre texturi. Și pentru că detaliile fac diferența, perlele nu se vor mai purta doar în jurul gâtului. Și unghiile acoperite cu un strat subțire de catifea sunt un maximum de rafinament.

„Iubitoarele de manichiură naturală pot fol griurile lăptoase, deschis și beige urile cu infuzie de alb. Dacă vreți să nu dați greș, cu orice lungime ați purta, vă recomand să le piliți în forma ovală, fie că sunt mediu spre lung, fie că sunt androgine”, a recomandat Cătălina Stoica, nail expert.

Dar, înainte să alegem culoarea și modelul, la salon, este bine să vă asiguraţi că instrumentarul de la salon este sterilizat. De asemenea, nu uitaţi să vă curăţaţi perfect ustensilele pe care le folosiţi acasă, atunci când vă faceţi manichiura.

Sursa: antena1.ro

 

loading...

Comments are closed.