Alte știri

TERIFIANT // Fetiţă de doar câteva luni omorâtă de mașina familiei, în faţa casei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Tragedie cumplită pentru o întreagă familie, după ce micuţa lor a pierit sub roţile maşinii, chiar în faţa casei. Părinţii se pregăteau să plece în vacanţă când a avut loc accidentul teribil.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Micuţa Alice Lambert a fost ucisă pe 25 iunie în oraşul Aitkenvale din Townsville, în timp ce familia se pregătea să plece în vacanță. Într-un moment de neatenţie al părinţilor, bebeluşul s-a apropiat de autovehicul fără să fie observat. Câteva secunde mai târziu, fetiţa a fost izbită din plin de maşină, chiar în faţa casei, scrie Observator.

O ambulanţă a ajuns imediat la faţa locului, bebeluşul fiind transportat de urgenţă la Spitalul Universitar Townsville, însă, în ciuda eforturilor nesperate ale medicilor, a fost declarată moartă la scurt timp.

Potrivit Daily Mail, Rochelle Magro, o prietenă de familie, a creat o pagină pentru strângere de fonduri cu scopul de a-i ajuta pe Lamber şi soţia sa Maxine privind costurile de înmormântare.

„Alice tocmai începuse să meargă şi era curioasă faţă de lumea din jur. Mama și tatăl ei sunt părinți atât de devotați și iubitori pentru toți cei trei copii și chiar fac din mica lor familie un întreg bazat pe dragoste şi înţelegere. Părinţii sunt nevoiţi acum să facă cel mai de nedescris lucru: să-şi îngroape fiica” a scris Rochelle.

Întreaga comunitate a rămas marcată la aflarea veştii cumplite. Bebeluşul a fost amintit de rude şi prieteni ca fiind „o copilă frumoasă, gingaşă, cu un zâmbet angelic”.

loading...

Comments are closed.