Alte știri

TERIFIANT // Un hoț în lege împușcat mortal într-o sală de sport din Moscova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ali Heydarov, un „hoț în lege” rus cunoscut sub numele de Albert Rîjîi, a fost împușcat mortal într-o sală de sport din nord-vestul Moscovei ieri după-amiază. Heydarov a murit la fața locului, informează Realitatea.md

„Hoț în lege” este un termen rus care se referă la membrii autoritari ai lumii interlope criminale.

Filmările camerelor de securitate publicate pe un site de știri din Rusia, îl surprinde pe Heydarov mergând pe o bandă de alergat, în timp ce un bărbat necunoscut intră în sala de sport, îl împușcă și apoi pleacă.

Departamentul de la Moscova al Comitetului de Investigații al Rusiei, a declarat că a deschis un dosar penal privind crima și traficul ilegal de arme în urma incidentului. Autoritățile din cadrul CI nu au specificat numele victimei.

Născut în Ganja, Azerbaidjan, Heydarov și-a început cariera criminală în regiunea rusă Arhanghelsk la mijlocul anilor 1990, efectuând jafuri și furturi ca parte a unui grup criminal organizat. El s-a alăturat mai târziu clanului criminal al influentului „hoț în lege” Aslan Usoyan alias „Ded Hasan”, care a fost și el împușcat și ucis în centrul Moscovei încă în anul 2013.

În 2016, un tribunal din Sankt Petersburg l-a condamnat pe Heydarov la șapte ani de închisoare pentru extorcare, însă a fost eliberat vara trecută. Potrivit canalului Baza Telegram, el a fost primul „hoț în lege” condamnat și eliberat condiționat.

Citește și: OMS cere interzicerea vânzării de animale vii în piețe: „Sunt sursa a 70% din bolile și virusurile nou apărute”

loading...

Comments are closed.