Actual

Termoelectrica recomandă reglarea temperaturii în blocuri

Pinterest LinkedIn Tumblr

În legătură cu prognozele meteorologice ce indică temperaturi ale aerului exterior de până la +12 grade, pe timp de zi, Termoelectrica S.A. face apel către administratorii de bloc să asigure reglarea temperaturii în blocurile locative, pentru confortul termic al locatarilor și neadmiterea a unui supraconsum de energie termică.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Menționăm că, Termoelectrica S.A. monitorizează graficului de temperaturi a agentului termic livrat de la sursa de producere, în strictă conformitate cu Regulamentul privind indicatorii de calitate. În același timp reglarea necesită și poate fi efectuată și la branșamentul blocului.

În cazul în care locatarii observă caloriferele supraîncălzite, recomandăm să solicite intervenția gestionarului fondului locativ sau, după caz, suportul angajaților Termoelectrica, pentru ajustarea consumului de energie termică, utilizând următoarele canale:

Sediile teritoriale:

  • Secția Rețele Termice Ciocana – 022 335 132
  • Secția Rețele Termice Centru – 022 274 098
  • Secția Rețele Termice Râșcani – 022 442 365
  • Secția Rețele Termice Botanica – 022 779 411
  • Secția Rețele Termice Buiucani – 022 751 529

Termoelectrica S.A. furnizează energie termică, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare până la branșamentul blocului locativ, reglarea consumului de energie termică în sistemul intern al blocului fiind în gestiunea administratorului de bloc.

loading...

Comments are closed.