TERMOELECTRICA: Recomandări pentru gestionarii blocurilor locative, înainte de începerea sezonului de încălzire

Au mai rămas zile numărate până la începerea sezonului rece. În legătură cu aceasta, Termoelectrica S.A. face un apel către administratorii de bloc și gestionarii fondului locativ să asigure pregătirea pentru iarnă a sistemului ingineresc al blocurilor locative.

Principalele lucrări care necesită a fi executate sunt spălarea hidropneumatică și încercarea la presiune a sistemelor de încălzire. Ulterior, administratorii de bloc vor prezenta pașapoartele de pregătire a instalațiilor de termoficare la sediul teritorial al întreprinderii, în funcție de sectorul din care face parte.

Sediile teritoriale ale Termoelectrica S.A. :

– Sect. Ciocana – str. Ginta Latină, 19/3 (022-335-132);
– Sect. Centru – str. Ismail, 86A (022-274-098);
– Sect. Râșcani – bd. Moscova, 11A (022-442-365);
– Sect. Botanica – str. Teilor 7/3; (0-22-779-411)
– Sect. Buiucani – str. I. Neculce 30 (022-751-529)

Lucrările respective sunt recomandate cu scopul de a evita problemele de ordin tehnic în aprovizionarea cu energie termică în perioada rece a anului. Mai multe despre pregătirea instalațiilor de termoficare pentru sezonul rece, pot fi văzute în video blocul echipei – aici.

Totodată, Termoelectrica S.A. recomandă administratorilor de bloc asigurarea măsurilor de eficiență energetică pentru evitarea pierderilor și risipei de energie termică, inclusiv în contextul crizei energetice.

Menționăm faptul că blocurile locative fără datorii față de furnizorul de energie termică, care au aplicat în cadrul Campaniei „Achiți iarna, fii răsplătit vara” vor beneficia de lucrările respective gratuit. Termenul de desfășurare a campaniei: 15 septembrie.

Mai multe informații sunt publicate aici.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share