Externe

Timp de 15 ani s-a prefăcut că suferă de handicap pentru a primi ajutor de la stat! Suma primită este una impunătoare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Brian Matthews, un britanic în vârstă de 51 de ani, a primit de la stat aproximativ 500.000 de lire steline din ajutoare de handicap, deși era perfect sănătos.

Timp de 15 ani, Matthews s-a prefăcut că nu-şi poate folosi mâinile şi picioarele, până când recent a fost surprins plimbându-se prin oraşul Penzance şi apoi împingând scaunul cu rotile al soţiei sale. Omul e acuzat că a încasat 509.000 de lire sterline din ajutoare sociale de-a lungul anilor, transmite Metro.

Britanicul a recunoscut o parte din acuzaţii, dar a cerut un control medical pentru se stabili gradul său de handicap şi susţine că nu se poate deplasa fără cârje. Judecătorul l-a avertizat însă că riscă să petreacă ani grei în spatele gratiilor.

Matthews ar fi reuşit să-i convingă pe medici că nu-şi poate folosi mâinile şi picioarele, astfel că nu a fost niciodată supus unui control serios. De-a lungul timpului au apărut însă tot mai multe semne de întrebare privind handicapul său, mai ales după ce şi-a dus soţia la un control medical împingându-i căruciorul cu rotile

loading...

Comments are closed.