Alte știri

Tinere, te lași convins? Vezi ce clip promo ți-a pregătit Poliția de Frontieră și ce invitație are pentru tine

Pinterest LinkedIn Tumblr

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”Devino polițist de frontieră și fii parte a unei echipe tinere, ambițioase și profesioniste!”, este invitația Inspectoratului General al Poliției de Frontieră al MAI, pentru tinerii care doresc o carieră în domeniul securității frontierei de stat.

”Tinerii care își doresc o carieră de succes în țara lor și un serviciu bine asigurat, îi îndemnăm să aleagă Poliția de Frontieră. Ești curajos și ai dorință de a te alătura unui colectiv dedicat frontierei, atunci nu sta mult pe gânduri și apropie-te la una din subdiviziunile de frontieră”, transmite Inspectoratul.

”Motivăm și colegii de altă dată să revină în marea familie a Poliției de Frontieră și împreună să devenim garanții unei frontiere sigure. Cu certitudine, cunoștințele și experiența dumneavoastră vor fi un bonus la activitatea noastră zilnică – controlul și supravegherea frontierei de stat!”, mai transmite instituția.

Pentru mai multe informații, contactați IGPF pe adresa Chișinău, str.Petricani 19, MD 2012, tel.: 022 259 717, sau online pe Facebook: http://m.me/border.gov.md/

loading...

Comments are closed.