Social

Tinerele mămici din Chișinău au găsit metode de a lupta cu parcările pe trotuar

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mai multe mașini parcate pe trotuare au făcut imposibilă traversarea acestora. Pozele cu aceste parcări au stârnit emoțiile și nemulțumirea tinerelor mămici.

Șoferul unui Audi s-a parcat direct pe trotuar, astfel făcând imposibilă traversarea acestuia, poza e făcută pe strada Kiev din capitală. «Este imposibil de traversat trotuarul pentru un pieton, nu mai vorbim de cărucior» scrie o doamnă pe Facebook.

La intersecția de lângă stadionul Dinamo, mai multe automobile s-au parcat pe trotuar în stilul pieselor de șah. Șoferii nu au lăsat nici o posibilitate pentru ca cineva să mai traverseze trotuarul.

„E nevoie urgent de a lua măsuri, trebuie de făcut ca în China, de a călca pe mașinile parcate pe trotuar, de parcă acestea nu ar fi”. „De trei ani lupt cu acest fenomen, am încercat mai multe metode, însă toate s-au dovedit a fi ineficiente, am doi copii mici, cum să mă deplasez pe drum?”, “De fiecare data când voi vedea pe cineva că s-a parcat astfel, voi încleia un Pampers pe parbriz”. Acestea sunt doar unele comentarii scrise de mămici la pozele cu parcările ilegale postate în comunitatea StopHam.

 

loading...

Write A Comment