Alte știri

Tinerii care goneau cu mașinile pe aleile din Valea Trandafirilor au fost identificați de poliție

Pinterest LinkedIn Tumblr

Tinerii care, în noaptea de 22 spre 23 ianuarie, în jurul orei 04:00, au încălcat regulile de circulaţie rutieră prin comportament agresiv, deplasându-se pe o alee din parcul Valea Trandafirilor din capitală, au fost idendtificați și sancșionați.

Ieri, ofițerii Inspectoratului Național de Securitate Publică împreună cu Direcţia de Poliţie a municipiului Chişinău au indentificat persoanele implicate în întrecerile auto din parcul Valea Trandafirilor. Cei care au săvârșit încălcarea s-au dovedit a fi 3 tineri cu vârsta de 16, 20 și 21 de ani, din Chișinău.

Tânărul de 21 de ani a fost sancționat pentru încălcarea prevederilor Regulamentului circulației rutiere, săvârşită prin manifestarea de comportament agresiv, procesul – verbal fiind expediat în Instanța de Judecată cu propunerea de a fi aplicată sancțiunea de 30 – 40 unități convenționale și 5 puncte de penalizare, cu privarea dreptului de a conduce vehicule pe o perioada de la 6 – 12 luni.

Cel de 20 de ani a luat în chirie un automobil de marcă BMW și l-a predat prietenului său minor, de 16 ani. Pentru că a predat conducerea mașinii unei persoane care nu deține permis de conducere, a fost sancționat cu 4500 de lei.

Pe numele minorului a fost întocmit proces – verbal pentru conducerea unui automobil fără permis de conducere, fiindu-i aplicată amenda de 3000 de lei, dar și pentru încălcarea RCR, săvârșite prin manifestare de comportament agresiv, fiind expediat procesul – verbal în Instanța de Judecată cu recomandarea agentului constatator de a fi aplicată amendă în mărime de 2000 de lei.

loading...

Comments are closed.