Titus Corlățean, senator PSD, și-a declarat deschis susținerea pentru PSDE din Republica Moldova la alegerile locale din 5 noiembrie

Titus Corlățean, senator PSD

Fostul ministru român de Externe, senatorul PSD Titus Corlățean, și-a declarat deschis susținerea pentru PSDE din Republica Moldova la alegerile locale din 5 noiembrie. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, oficialul de la București a scris că își dorește ca social-democrații moldoveni, „cu care PSD din România are o relație de colaborare” să aibă o cât mai mare reprezentare în administrația locală, scrie ziua.md

„Urmează alegerile locale în Republica Moldova. Succes Partidului Social Democrat European (PSDE) din Republica Moldova la aceste alegeri! Este nevoie în politica internă și în administrația locală din Republica Moldova de o bună reprezentare a unui partid social-democrat de tip european, reformat, cu care PSD din România are o relație de colaborare și care este racordat la familia internațională și europeană social-democrată!”, se menționează în postarea senatorului român.

Drept răspuns, reprezentanții PSDE le-au mulțumit partenerilor lor din România pentru susținere și încredere și s-au arătat convinși că vor avea o prezență masivă, după aceste alegeri.

„Le mulțumim partenerilor noștri de la Partidul Social Democrat din România și domnului senator Titus Corlățean pentru susținerea și încrederea pe care o manifestă față de Partidul Social Democrat European din Republica Moldova. Suntem siguri că prezența cât mai masivă a social-democraților în administrația publică locală va schimba în bine lucrurile în comunitățile noastre”, se menționează într-o postare pe pagina oficială a PSDE.

Total
0
Shares
Total
0
Share