Toate zborurile HiSky din și spre Tel Aviv sunt sistate temporar

HiSky a anunțat astăzi că suspendă temporar toate zborurile sale din și spre Tel Aviv, cu efect imediat. Această decizie a fost luată din motive de siguranță și este menită să asigure călătorilor o experiență sigură și lipsită de riscuri.

Într-un comunicat oficial, compania HiSky a declarat: “Cu responsabilitatea noastră pentru siguranța dumneavoastră, vrem să vă informăm că, din motive de siguranță, toate zborurile HiSky din și spre Tel Aviv sunt sistate temporar”.

Această suspendare temporară a serviciilor către Tel Aviv vine ca urmare a preocupărilor legate de siguranța pasagerilor, date fiind evenimentele recente. Cu toate că această decizie poate cauza neplăceri călătorilor, HiSky subliniază că siguranța călătorilor este prioritatea sa numărul unu.

HiSky a promis să monitorizeze cu atenție evoluția situației și să ofere actualizări periodice cu privire la reluarea zborurilor către Tel Aviv. Compania a subliniat angajamentul său ferm pentru siguranța pasagerilor și a asigurat că lucrează îndeaproape cu autoritățile și experții în domeniul securității pentru a se asigura că deciziile luate sunt cele mai potrivite în acest context.

Pentru călătorii afectați de această suspendare, HiSky a menționat că va lucra la găsirea soluțiilor adecvate pentru rezervările lor și va oferi asistență pentru a minimiza disconfortul creat de această situație temporară.

Total
0
Shares
Total
0
Share