Editoriale

Top 3 trucuri care te vor ajuta să cucerești orice bărbat!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Feminitatea, sexualitatea și seducția vine, în primul rând din interior, ceea ce simți și ceea ce emani. Totuși, există, cel puțin trei trucuri care te vor ajuta să-ți conturezi farmecul deosebit pe care să-l exerciți asupra sexului opus. Femeia trebuie să fie ca o enigmă pentru bărbatul care o privește, trebuie să-i fie interesant lui, bărbatului, să deschidă conținutul, pe care ea, femeia, atât de abil il prezintă.

1. Efectul privirii irezistibile. Bărbații dintotdeauna au recunoscut că cea mai irezistibilă parte a exteriorului femeii este, cu siguranță, privirea acesteia. Anume ochii și ascund cea mai multă sexualitate. Privirea dă de gol dorințele femeii, irezistibilitatea, băbații așteaptă să vadă în această privire ceea ce-și doresc și ei, și anume, dorința animalică, dorința sexuală. Privirii îi conferă sexualitate chiar și machiajul puțin mai pronunțat. Nu este neapărat să exagerezi.

2. Trena parfumată. Nu este o noutate, că bărbații înebunesc după  mirosul rafinat al femeilor. Un parfum bine ales, îți va scoate în evidență atuurile. Parfumul care nu te va reprezenta îți va face, mai degrabă, mai mult rău decât bine. Fiecare cu mirosul lui. Astfel, dacă ești adepta mirosurilor proaspete, nu ai de ce te parfuma cu un parfum cu gust dulce, doar pentru că este în trend. Nu te vei simți confortabil, iar acest lucru îl va simți și bărbatul de lângă tine. Conform unor statistici, s-a constatat că substanțe afrodiziace unp prezente în parfumurile care conțin iasomie, trandafir, piper negru sau Ylang-ylang.

3. Picioarele lungi. Încă din cele mai vechi timpuri, bărbații au adorat femeile care sunt posesoarele picioarelor lungi și a fundului bombat. Această lege a rămas valabilă și-n ziua de astăzi. Dacă, din păcate, nu te poți lăuda cu picioare interminabile, acest lucru nu este catastrofal. Optează pentru încălțăminte cu toc, care-ți va lungi considerabil picioarele, sau pentru pantaloni clasici, largi sau, din contra, înguști cu talia înaltă. Cu astfel de trucuri, picioarele tale se vor lungi cu minim 8-10 cm.

Aceste 3 trucuri sunt suficiente pentru a-l cuceri pe orice bărbat. Dar nu uita, sexualitatea vine din interior, de la gândurile tale, dispoziția sexuală care o ai la tine-n suflețel. Fii dornică de a-l cuceri cu trup și suflet, și-atunci, la sigur, îți va reuși!

autor: Eva Morari

loading...

Comments are closed.