TOP 3 zodii care vor avea noroc de bani în această săptămână – te numeri printre ele?

leu moldovenesc, reforma fiscala, Guvernul Filip, Guvernarea PDM, salariul mediu pe economie in Moldova, PDM, Plahotniuc, Vlad Plahotniuc, stat capturat, PAS cu DA, Maia Sandu, Andrei Nastase, blocul politic ACUM, ACUM, salariul in Moldova, salariile in Moldova, alegeri 24 februarie 2019, alegeri parlamentare, 24 februarie 2019

Săptămâna începe cu veşti foarte bune pentru câţiva nativi, în plan material. Astrologii anunţă succes la serviciu sau în propriile afaceri, dar trebuie să ţineţi cont că banii nu vin din cer. Munciţi, depuneţi efort şi dovediţi celor din jur că meritaţi să fiţi pe primul loc.

Zodia Rac
Dragi Raci, începutul săptămânii aduce noi motive de bucurie pentru voi. Aveţi şansa de a primi o sumă importantă de bani din partea cuiva, fie în urma unui împrumut, fie pentru serviciile oferite ăn urmă cu ceva timp. Va fi însă o surpriză plăcută, mai ales dacă în acest moment eraţi într-un oarecare impas financiar. În plus, la serviciu, şefii îşi vor arăta bucuria de a vă avea în echipa lor şi vă vor răsplăti cum se cuvine.
 
Zodia Fecioară
Cei aflaţi sub acest semn zodiacal îşi vor da seama că trebuie să facă o schimbare cât mai repede. Există posibiltiatea să primiţi o propunere foarte avantajoasă pentru a vă implica într-o anumită afacere, alături de o persoană care are mare încredere în competenţele voastre. Analizaţi această ofertă şi gândiţi-vă dacă poate fi o idee bună pentru un viitor mai bun din prisma venitului.
 
Zodia Capricorn
Nativii Capricorn vor avea un început de săptămână grozav din toate punctele de vedere. Nu doar în dragoste lucrurile vor evolua pozitiv, ci şi în afaceri. Ei bine, dacă aţi aşteptat acea mărire de salariu, veţi avea surpriza să aflaţi că veţi fi chiar avansaţi în companie pentru munca şi devotamentul de care daţi dovadă.
Total
0
Shares
Total
0
Share