Top 3 zodii de bărbaţi care fug de căsătorie! Nici nu vor să se gândească la aşa ceva

Top 3 zodii de bărbaţi care fug de căsătorie, Nici nu vor să se gândească la aşa ceva, zodia berbec, ce spun astrologii, mireasa cea mai buna zodie 

Cu toţii ne dorim libertate, dar uneori facem sacrificii pentru persoana iubită. Mai exact, într-o căsătorie, nu prea mai există “eu”, ci “noi”, iar activităţile sunt efectuate în funcţie de dorinţele ambilor parteneri. Astfel, nu poţi ieşi la o bere cu prietenii, atunci când soţia te roagă să faceţi cumpărăturile împreună sau să amenajaţi amândoi noul apartament. Trebuie să alegi, o viaţă solitară, bazată pe distracţii şi alegeri constant efectuate după bunul plac, ori o căsnicie fericită, în care este necesar să accepţi şi opiniile şi doleanţele partenerului tău.

Bărbatul Berbec
Cei aflaţi sub acest semn zodiacal sunt prea încăpăţânaţi ca săa ccepte regulile şi impunerile unui partener, mai ales dacă vine vorba de curăţenie. O viaţă perfectă pentru ei include o dezordine de care le va fi mereu prea lene să se ocupe, mâncare comandată, seriale, jocuri şi…Da, cam atât. Le ajunge, oricum le e prea lene să iasă afară, să meargă la petreceri măcar, ori să viziteze alte oraşe. Le place amorul, iubirea şi misterul, dar totul până la căsătorie. Gândul de a avea copii şi o viaţă plină de responsabilităţi îi bagă categoric în sperieţi.
 
Bărbatul Gemeni

Nativii zodiei Gemeni se plictisesc foarte repede şi nu îşi văd întreaga viaţă alături de o singură persoană. Îşi asumă acest lucru şi nu ascultă gurile rele care le atrag atenţia că zboară din floare în floare, dar nu adună polen. Îşi schimbă relaţiile constant şi nus e mulţumesc cu o persoană prea mult timp. Vor să călătorească, să se distreze, să cunoască lumea şi diferite culturi, aşa că o relaţie de lungă durată, alături de o singură persoană, pentru ei devin plictisitoare şi monotonă. O căsnicie le restrânge opţiunile şi nici nu vor să se gândească la un trai clasic, o muncă de birou şi întâlniri frecvente cu familia în weekend.

Bărbatul Capricorn

Nu că n-ar vrea, dar parcă nu e timpul, parcă se simt încă tineri, dar parcă s-ar aşeza la casa lor, dar nu prea. Cam aşa gândesc nativii Capricorn. Nu vor să îşi asume responsabilităţi şi să accepte că s-au maturizat. Preferă să fie liberi, să vină la ce oră vor ei acasă, să mănânce mâncare de la fast-food, dar să aibă frigiderul gol şi să poarte zilnic orice haină găsită la îndemână, aruncată prin dulap. Pe scurt, Capricornii se simt veşnic studenţi fără nicio grijă sau vreun plan legat de viitor. Lungesc decizia de a-şi pune pilostriile cât mai mult cu putinţă şi încearcă să se bucure de viaţă la maxim, fără să fie nevoiţi să dea cuiva vreo explicaţie.
Total
0
Shares
Total
0
Share