Alte știri

Top 3 zodii de bărbaţi cuceritori – acești nativi ştiu cum să îşi pună atuurile în valoare!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Când intră într-o încăpere toţi ochii sunt aţintiţi asupra lor. Şi nu, nu pentru că ar arăta ridicol, s-ar fi îmbrăcat inadecvat pentru eveniment sau pentru că au întârziat prea mult, ci din contră. Când aceşti nativi îşi fac intrarea toţi ochii sunt aţintiţi asupra lor. Farmecul, misterul şi prezenţa de care dau dovadă lasă uşor femeile cu gura căscată.

Bărbatul Berbec
Un nativ misterior, interesant, care ştie să îşi folosească atuurile pentru a cuceri o femeie. Bărbaţii Berbec profită de inteligenţa lor şi de cunoştinţele vaste pentru a atrage atenţia, iar umorul şi bunadispoziţie le oferă siguranţa că persoana pe care şi-o doresc se va îndrăgosti pe loc. Sunt şarmanţi şi înţeleg ce înseamnă să ai răbdare şi înţelegere, aşa că dacă este nevoie, pot aştepta până să obţină apropierea pe care şi-o doresc cu ardoare.
 
Bărbatul Leu
Aşa cum tocmai numele o spune, nativii Leu sunt bărbaţii atrăgători prin firea şi comportamentul impunător. Pot ridica tonul pentru a lua cuvântul când trebuie să îşi apere perechea, iar la o întâlnire romantică iau mereu iniţiativa de a plăti consumaţia, chiar dacă nu sunt nevoiţi. Simt o plăcere de a-şi arăta o uşoară superioritate. Privirea lor fură suflete pentru totdeauna.
 
Bărbatul Balanţă
Cei aflaţi sub acest semn zodiacal folosesc umorul şi charisma pentru a se face plăcuţi când ies la o primă întâlnire romantică sau chiar şi după 10 ani de căsătorie. Nu se prefac pentru a atrage atenţia sau pentru a demonstra că sunt mai buni decât ar fi ei de fapt. Şi nici nu au nevoie să se prefacă. Comportamentul plăcut, firea deschisă, comunicativă şi înţelegătoare îl transformă pe bărbatul Balanţă într-un nativ extrem de cuceritor.
loading...

Comments are closed.