Top 3 zodii de femei care au ghinion în dragoste! Ce spune horoscopul

Top 3 zodii de femei care au ghinion în dragoste, Ce spune horoscopul, zodia sagetator, 

Adevărul este că în dragoste chiar ai nevoie de noroc. O știu prea bine trei zodii, care, indiferent de eforturile depuse, își găsesc cu greu jumătatea, deși cunosc mereu oameni noi și interesanți. La fel de adevărat este că norocul și-a mai face omul și cu mâna lui. Poate că există unele trăsături de caracter ce duc, inevitabil, la despărțire.

Zodia Fecioară
Femeile din zodia fecioară au standarde foarte înalte, aproape imposibil de atins pentru mulți bărbați. Atunci când găsesc în sfârșit un partener ce pare a se încadra în norme, fecioarele îl testează până când, la un moment dat, dă greș. O astfel de atitudine îndepărtează, din păcate, multe persoane cu intenții sincere, care ar fi fost chiar potrivite. Iar dacă în ecuația mai intervine și ghinionul, fecioarele s-ar putea trezi că au pierdut ani buni căutând perfecțiunea, deși știau în tot acest timp că nu poate fi atinsă. Abia când femeile din zodia Fecioară își vor asuma riscurile unei relații vor putea să trăiască o poveste de dragoste matură, cu toate bunele și relele ei. E vorba de noroc, însă nu doar de noroc.
 
Zodia Săgetător
Săgetătorii fac tot posibilul pentru a alunga norocul din viața lor, cel puțin pe plan sentimental. Filozofia lor e să aibă tot ce-și doresc de la partener, însă, dacă se poate, fără a face mai nimic. Din păcate, simpla prezență nu contează, așa că femeile din această zodie vor avea de învățat o lecție importantă, înainte de a-și primi prințul mult visat. Într-o relație trebuie să lucrezi, mult și constant, atunci când lucrurile devin serioase. Și să faci sacrificii. Altfel, alternativa e să spui că ai ghinion și chiar să-l ai. În plus, lista de calități pe care partenerul unui Săgetător trebuie să le aibă e puțin cam stufoasă, după orice standarde.
 
Zodia Pești
În lumea lor perfectă, dar imaginară, ghinionul nu există. Însă femeile din zodia Pești vor învăța pe propria piele că a trăi într-o lume a poveștilor, în care cavalerii salvează frumoasa din castel, nu aduce decât suferință și ani pierduți. Adică ghinion. Vor fi nevoite, la un moment dat, să accepte realitatea și să-și exprime sentimentele cu sinceritate, nu să le țină pentru bogatul lor univers fantastic. Dragostea aduce cu ea și suferință, iar cine se ferește de suferință va rămâne doar cu singurătatea. Femeile din zodia Pești mai au și un talent special – așteaptă ca iubirea să pice din cer, fără a-și dea seama că, de multe ori, e chiar în fața lor.
Total
0
Shares
Total
0
Share