Alte știri

Top 3 zodii din horoscop care vor da lovitura vara aceasta! Te numeri printre ele?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pentru trei zodii, vara anului 2019 va fi de neuitat. Atât în carieră, cât și pe plan personal, vor avea parte de evenimente care le vor schimba viața. Cei care nu mai credeau în dragoste să se țină bine: urmează momente de o intensitate care copleșește.

Zodia Leu
Leii vor descoperi că răbdarea lor legendară nu a fost în zadar. Exact ca animalele de pradă, așteptând clipa în care vor da marea lovitura, nativii din Leu vor prinde o ocazie poate unică în viață. Nu este exclus ca o persoană foarte influentă să îi propulseze în poziții care, până de curând, păreau a fi imposibil de atins. Și Leii care încearcă să deschidă o afacere ar putea avea parte de surprize. Uneori, în doar câteva luni se poate construi un mic imperiu, dacă ideea este bună, iar momentul potrivit. Pe plan personal nu vor fi jumătăți de măsură – ori despărțire, ori o nouă etapă în relație. În orice caz, va fi un nou început, care îi va duce pe nativii din zodia Leu exact acolo unde și-au dorit să fie.
 
Zodia Balanţă
Balanțele vor avea parte de un noroc uriaș pe plan personal. Noroc, pentru că, într-un moment cu totul neașteptat, o întâmplare bizară i-ar putea duce fix în fața dragostei. Așa pornesc marile povești de iubire, din circumstanțe bizare, din care nimeni nu crede că ar putea ieși ceva bun. Important este ca Leii să profite de fiecare șansă pe care o primesc și să refuze singurătatea, chiar dacă se simt confortabil în propria carapace. La fel de important este ca nativii din Leu să renunțe, măcar cu titlu de experiment, la orgoliul care îi caracterizează. De multe ori, orgoliul îi poate ajuta să câștige luptele importante, dar și să piardă oameni la care țin.
 
Zodia Săgetător
Dragoste, de dimineața până seara. Asta îi așteaptă pe nativii din zodia Săgetător, eternii ghinioniști ai zodiacului în ceea ce privește problemele inimii. 2019 e anul în care ar putea da lovitura pe care o tot visează, dacă și numai dacă renunță la lenea pe care singuri au ridicat-o la rang de artă. Se anunță momente pline de romantism, dar și clipe mai puțin plăcute, în care Săgetătorii vor fi puși în fața dilemelor care îi macină de ani buni. Să meargă înainte sau o să o șteargă englezește, din motive imposibil de înțeles, așa cum fac de obicei? Dacă vor alege să rămână pe baricade va fi o vară de-a dreptul incendiară.
loading...

Comments are closed.