Alte știri

Top 5 vedete de la Hollywood care au renunțat la carne

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi este marcată Ziua internaţională fără carne. Această zi a fost lansată în 1985 de Asociaţia americană pentru drepturile animalelor, care militează pentru o alimentaţie fără produse de origine animală, şi din respect pentru animale, pentru conservarea planetei şi îmbunătăţirea sănătăţii populaţiei.

Dieta vegetală reprezintă un regim alimentar alternativ viabil pentru organism, deoarece este capabilă să ofere cantităţi suficiente de nutrienţi esenţiali tuturor etapelor de creştere şi dezvoltare. Din ce în ce mai mulţi oameni îmbrăţişează acest mod de viaţă fiind conştienţi că o dietă vegetariană echilibrată şi diversificată, fără carne, poate asigura necesarul de substanţe nutritive de care are nevoie organismul. Aquarelle FM vă propune top 5 vedete de la Hollywood care nu consumă carne și arată extrem de sexy:

1. Natalie Portman este vegetariană convinsă! Natalie a adoptat acest stil de viaţă încă de la vârsta de 8 ani, când, prezentă la o conferinţă a tatălui ei, a fost martora unei operaţii cu laser făcută pe o găină. În 2002 a fost votată cea mai sexy vegetariană, iar acest stil este filosofia ei de viaţă. Portman adoptă meniuri pe bază de fructe şi legume şi face yoga.

Natalie Portman, vedete holywood

2. Actrița Olivia Wilde a fost declarată de PETA „Cea mai sexy vegetariană”. Iubitoarea de animale a dovedit că a fi vegetarian te ajută să străluceşti din interior.

Olivia Wilde, filme holywood 2018

3. Penelope Cruz a devenit vegetariană în anul 2000 şi se menţine în formă consumând o gamă largă de legume, seminţe şi nuci, dar şi produse lactate. Atunci când vrea să dea jos câteva kilograme, Cruz ţine o dietă pe bază de cartofi.

Penelope Cruz, filme de top

4. Gwyneth Paltrow este adepta dietei macrobiotice, care se concentrează mai mult pe mâncarea naturală, plante şi legume. Regimul macrobiotic presupune alăturarea a 5 alimente de culori diferite: roşu, galben, alb, negru şi albastru. Această regulă se aplică şi în ceea ce priveşte gusturile: mâncarea trebuie să acopere toate cele cinci gusturi: dulce, amar, sărat, acru şi iute. Nu se consumă, în schimb, carne, zahăr şi lactate. Adepţii acestei diete spun că îmbunătăţeşte vizibil forma fizică şi psihică.

actrita sua, Gwyneth Paltrow

5. Cântăreaţa Shania Twain alege alimente sănătoase care îi oferă energie şi o păstrează frumoasă. Preferă salatele din roşii, mozzarella, avocado şi adoră papaya şi ceaiul alb. Pentru a avea energie toată ziua, Shania îşi începe ziua cu o masă bogată în proteine: diverse nuci sau iaurt.

Shania Twain este vegetariana, top vedete din lume

Dacă va plăcut acest articol distribuiți-l prietenilor!

loading...

Comments are closed.