Social

Top 7 cele mai inventive poziții sexuale, pentru fiecare încăpere din casă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pentru cine vrea cu adevarat sa-si condimenteze viata sexuala, site-ul Womansday.com propune o lista a celor mai potrivite pozitii sexuale, in functie de fiecare incapere din casa pe care decizi s-o incerci.

1. Baia. Da, un dus poate duce catre ceva… foarte fierbinte. Stai in picioare, sprijinita cu mainile de peretele dusului, si usor aplecata, astfel incat partenerul sa te poata penetra pe la spate.  Daca dusul ti se pare prea periculos sau alunecos, foloseste toaleta: partenerul se aseaza pe scaunul de toaleta, iar tu il incaleci, incolacindu-I talia cu picioarele.

2. Bucataria. Se spune ca barbatii sunt innebuniti sa faca sex in bucatarie, fiindca asociaza placerea carnala cu placerea mancatului si a gustului. Urca-te pe blatul din bucatarie, cu fundul, si incruciseaza-ti picioarele in jurul taliei lui. Pentru variatie, stai in picioare si sprijina-te de blat, in timp ce el te penetreaza pe la spate. Masina de sapalat poate face minuni pentru orgasmul tau. Aseaza-te pe masina de sapalt cand atinge programul de centrifugare si fa sex in acest timp. Vibratiile va vor da o reala mana de ajutor.

3. Sufrageria. Cine are nevoie de pat, cand aveti masa? Masa din sufragerie este cel mai bun loc de exersat pozitia misionarului. Pentru variatie, urca-ti picioarele pe umerii lui. Mai puteti cobori de pe masa si puteti exersa variatiuni ale aceleiasi pozitii chiar pe podea.

Canapeaua comoda, in fata televizorului, va ofera o multitudine de posibilitati si faciliteaza cele mai adanci penetrari, mai ales daca te asezi astfel incat sa opui rezistenta contra bratului canapelei, facilitand penetrarea pe la spate.

Te mai poti sprijini, lipindu-te de masa de calcat care eventual a fost folosita curand si inca mai pasteraza senzatia de caldura, care adauga un plus de placere sexului.

4. Biroul. Apleaca-te peste el cu abdomenul si cuprinde-l cu bratele, in timp ce partenerul te penetreaza din picioare, pe la spate si din moment ce are mainile libere, te poate stimula si manual.

5. Holul de la intrare. Foloseste-te de usa de la intrare, impinge-te in ea,  ori cu spatele, ori cu fata, in maini. Pe la spate el te poate tine de talie, iar cu fata, te ridica in timp ce tu iti incolacesti picioarele in jurul taliei lui. Faceti-o repede si febril, mai ales ca… oricand poate suna cineva la usa.

6. Scarile. Poate cel mai bun loc pentru sex, pentru ca permit o penetrare foarte adanca si varia pozitii de tot felul, atat cu fata, cat si cu spatele. Minunat loc de “joaca”! Culcat, in genunchi, pe la spate, cu fata…

7. Veranda/balconul/terasa. Riscul ca trecatorii sa va vada da un plus de excitare situatiei. Mai ales la prima ora a diminetii sau seara, la apus, sunt cele mai bune momente si cele mai romantice. Si daca exista scaune pe terasa… lasa-ti partenerul sa se aseze si tu aseaza-te peste el.

loading...

Comments are closed.