Top cele mai bune mame în funcție de zodie

Top cele mai bune mame în funcție de zodie, astrologie, horoscop, mama copil 

Mamele trebuie să fie totul pentru copiii lor: apărătoare, învățătoare, tutore, bucătar, șofer și mamă. Iar unele zodii fac față mai bine decât altele. Iată acele zodii care sunt pur și simplu făcute pentru a fi mame și cele care încă mai au de muncit.

Mama-Pești insuflă înțelegerea artei copiilor lor și îi încurajează pe aceștia la creativitate. Copiii Peștilor vor fi sensibili, inventivi și vor învăța să trateze alte persoane cu bunătate și compasiune. Mama-Pești îi va transmite copilului dragostea pentru natură, sentimentul de mândrie de ai ajuta pe alții și un spirit liber independent. Mama-Pești s-ar putea să știe cum să-și învețe copiii să-și realizeze visele, dar ea îi va sprijini pe tot parcursul vieții, astfel încât copiii să încerce să facă singuri aceste lucruri.

Mama-Berbec crează program aglomerat pentru copiii săi, pline de lecții de muzică, sport, hobby-uri, evenimente sociale și tabere. Între timp, mama-Berbec are același program aglomerat. Ea își dorește ca copiii ei să iubească aventura și să nu se teamă de a încerca să învețe lucruri noi. Îi cheamă să se confrunte cu toate provocările soartei și să lupte pentru ceea ce cred. Ea uneori poate să nu fie săritoare la nevoie, dar aproape imediat regretă. Mama Berbec poate fi prea insistentă în privința copiilor ei, are nevoie să învețe să-i asculte și să audă ce vrea sau nu vrea copilul ei.

Mama-Gemeni poate vorbi despre orice cu copiii ei – adesea pornește discuții educative despre viața sexuală cu copii săi. Nu are secrete față de copii. Copiii ei au abilități excelente de comunicare și știu perfect ce se întâmplă în lumea din jurul lor. Unul dintre lucrurile care face mama din acestă zodie atât de unic este abilitatea ei de a-și înțelege copiii, indiferent de sex și vârstă.

Mama-Capricorn va lupta până la moarte pentru copiii ei. Ea este disperată pentru ei și îi va proteja întotdeauna. Această mamă își asumă foarte serios responsabilitățile părintești. Ea dorește să insufle o etică profesională și o disciplină pentru copiii ei și, de asemenea, îi ajută să se concentreze. Poți fi sigur că copiii ei vor efectua treburile casnice și vor avea grijă de frații și surorile lor. Mama-Capricorn nu trebuie să uite să-și dedice timp nu numai copiilor, ci și ei însuși.

Mama-Taur este incredibil de răbdătoare – atât de mult încât poate fi considerată sfântă. Dar nu te înșela, Mama-Taur este o persoană pământească cu nevoi reale și cerințe clare. Mama-Taur poate fi încăpățânată, ceea ce poate duce la probleme atunci când copiii ei ajung la adolescență. Mama-Taur este sigură că copiii ei apreciază frumusețea și natura. Cu toate acestea, mama-Taur poate fi predispusă la cheltuieli inutile și la achiziționarea de delicatese, așa că trebuie să se asigure că nu își supraalimentează copilul sau cunoaște valoarea banilor.

Mama-Balanță este foarte echilibrată și liniștită. Ele aduc armonie în casă și atunci când apar divergențe între frați și surori, ea va lua în considerare punctul de vedere al tuturor și îi va ajuta să rezolve conflictul. Mamei-Balanță nu-i place să comande, de aceea preferă se fie mai mult prieten decât părinte. Mamele-Balanță îi învață pe copii să împărtășească, să-și manifeste compasiunea pentru ceilalți și să fie prieteni buni.

horoscop, 3 zodii care par îngeri, dar sunt drăcușori în toată regulaMama-Rac este un apărător al copiilor ei. Copiii mamei-Rac știu că sunt iubiți și unici. Mama-Rac își ascultă întotdeauna copilul și îl ajută să se simtă mai bine. Vrea să-și umple casa de dragoste și confort, iar copiii ei pot să-i mărturisească orice. Când bebelușul este supărat sau fără stare de spirit, mama-Rac va face orice să-l înveselească și să-l lase să știe că adorat și unic. Ea se ocupă, de asemenea, de dezvoltarea abilităților creative ale copilului și, cu plăcere, îi laudă calitățile.

Mama-Săgetător are o inimă uriașă, deschisă la tot ce este nou și vrea să o împărtășească cu copiii ei. Cel mai probabil, va începe să călătorească cu ei de la o vârstă fragedă. Săgetătorii insuflă o sete de cunoaștere și un sentiment puternic de independență pentru copiii lor, precum și un simț unic al umorului. Mamele-Săgetător sunt amuzante, știu că copilăria este trecătoare, așa că își doresc copiii să se bucure de fiecare clipă din ea. Mama-Săgetător poate fi impulsivă – acum ea a mers la magazin pentru alimente, și un minut mai târziu a plecat la muncă. Ele nu au atât de multe reguli ca alte mame, pentru că își doresc ca copiii lor să se găsească și să nu devină copia lor.

Mama-Fecioară va încerca să rezolve, indiferent dacă este o jucărie sau o inima zdrobită. Are speranțe mari pentru copiii ei și îi poate critica prea mult, dar o face din dragoste pentru ei. Ea este regina multitasking-ului, deoarece ea îi educă pe copii, în același timp lucrează, are timp să își consacre hobby-ului și să-și îndeplinească îndatoririle de uz casnic. Ea dorește ca copiii ei să fie disciplinați și să nu renunțe la provocările soartei. Mama-Fecioară este perfecționistă și poate exercita o presiune asupra copiilor ei dacă nu sunt prea atenți.

Mama-Scorpion este intuitivă și întotdeauna conștientă de ceea ce se întâmplă cu copilul ei. Ea este foarte devotată familiei și este sinceră, iar când copiii ei vorbesc adevărul și au grijă de alții, este fericită. Fereşte-te de insulte față de copiii ei, pentru că este puțin probabil să te ierte pentru insultă și va lupta pentru ei până la ultima. Ea își prețuiește familia mai presus de toate și o va proteja cu pasiune oricând se simte amenințată.

Mama Vărsător își este fidelă ei însăși. Poate să-i învețe pe copiii săi acasă, dar va avea grijă ca ei să aibă activități în aer liber. Ea se va asigura că copiii ei sunt conștienți de importanța de a-i ajuta pe alții și de problemele legate de încălzirea globală. Mama-Vărsător va incuraja dezvoltarea imaginației și dorința de a experimenta cu copiii lor. Cu toate acestea, ea va avea puțină răbdare pentru crize și pentru orice manifestare emoțională. Ea trebuie să le reamintească copiilor că îi iubește și trebuie să îi liniștească.

Mama-Leu este ea însuși un copil. Îi place să se joace cu copiii ei și să le dea daruri generoase. Cu toate acestea, ea poate fi prea absorbită în sine și se poate fixa propriile nevoi înainte de nevoile copiilor ei. Își iubește sincer copiii, dar poate avea tendințe narcisiste, gândindu-se la copii ca o continuare a ei.

Total
0
Shares
Total
0
Share