Alte știri

Trafic rutier suspendat pe o porțiune a unei străzi din capitală

Pinterest LinkedIn Tumblr

În perioada 09.07.2021 – 10.07.2021, va fi suspendat traficul rutier pe strada Ion Inculeț, pe tronsonul cuprins între străzile Gheorghe Cașu și Pan Halippa.

Măsura este luată în legătură cu executarea lucrărilor de renovare integrală a învelișului asfaltic din strada Ion Inculeț.

Pe perioada efectuării lucrărilor menționate, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Traseul rutei de autobuz nr. 9: în direcția or. Codru – de pe str. A. Mateevici pe străzile Pan Halippa, șos. Hâncești, str. Miorița, str. Grenoble și în continuare pe traseul stabilit, retur – de pe str. Grenoble pe străzile N. Testimițanu, Vl. Korolenco, Gheorghe Asachi, Pan Halippa, Ismail și în continuare pe traseul stabilit.

Traseul rutelor de microbuz nr. 125, 190, 191 se modifică după cum urmează: în direcția spre str. N. Testimițanu – de pe str. Tighina pe străzile A. Mateevici, Pan Halippa, șos. Hâncești, str. Miorița, str. Grenoble, str. N. Testimițanu și în continuare pe traseul stabilit, retur – de pe str. N. Testimițanu pe străzile Grenoble, str. Gheorghe Asachi, Pan Halippa, Ismail și în continuare pe traseul stabilit.

loading...

Comments are closed.