Alte știri

Tragedie în Capitală: Un bărbat și-a găsit tatăl împuşcat în cap

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat de 56 de ani a fost găsit fără suflare de propriul fiu care a venit în ospeție la acesta.

Informația a fost confirmată de către ofițerul de presă Natalia Stati.

Potrivit datelor oferite, cadavrul a fost depistat în jurul orei 10:35 într-un apartament amplasat pe strada Sârbească din Capitală.

”La fața locului s-a deplasat grupa operativă și medicul legist, care au stabilit că apelul la serviciul 112 a fost făcut de fiul bărbatului care și l-a depistat.

Victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârsta de 56 de ani. În urma discuțiilor purtate cu fiul s-a stabilit că bărbatul locuia singur, iar ultimul timp mai consuma băuturi alcoolice. Astăzi, venind în ospeție la tatăl său, acesta l-a depistat cu plagă prin împușcătură în regiunea capului și imediat a apelat la poliție.

Deocamdată, nu se cunoaște care este motivul de suicid, bilețel de adio nu a lăsat. La examinarea de către medicul legist urme de moarte violentă nu au fost depistate decât cele cauzate de împușcătură în regiunea capului, care și a dus la decesul acestuia. Totodată, polițiștii au stabilit că bărbatul deținea arma din care s-a împușcat legal.

Pe caz a fost inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor și ce l-ar fi făcut pe bărbat să recurgă la așa gest”, a declarat ofițerul de presă.

Sursa: știri.md
loading...

Comments are closed.