Alte știri

Tragedie în lumea sportului. Un dublu Campion European la lupte libere a fost ucis

Pinterest LinkedIn Tumblr

Doliu în lumea sportului mondial. Dublul campion european de juniori la lupte libere, Iuri Vlasko, a decedat, după ce a fost înjunghiat de mai multe ori cu cuțitul. Cadavrul său a fost descoperit pe malul lacului Baikal. Sportivul participă la o competiție în Republica Buriatia din Rusia.

În ziua tragediei, Iuri Vlasko a disputat câteva lupte în cadrul competiției la care participa. Sportivul a câștigat unele dueluri importante și a decis să sărbătorească victoria cu prietenii.

Originar din Republica Buriatia, unde se desfășura competiția, luptătorul a decis să le arate oaspeților locurile pitorești ale Baikalului. Acesta a urcat într-o mașină cu 5 persoane ți s-au pornit să facă turul lacului imens. Spre seară, între tânărul campion și trei indivizi s-a iscat o ceartă, consecințele căreia au fost catastrofală. După rănile de cuțit primite, sportivul a murit pe loc, iar indivizii s-au făcut nevăzuți. Ulterior, aceștia au fost reținuți. Este vorba despre trei persoane care locuiesc în zonă, anterior judecați pentru furt.

Iurii Vlasco a fost dublu campion european, aflându-se în componența naționalei Rusiei. El a câștigat mai multe turnee internaționale și a deținut cupa Rusiei. De obicei, sportivul evolua la categoria de până la 96 de kilograme.

loading...

Comments are closed.