Alte știri

Tragedie în raionul Orhei, 8 copii au rămas orfani, mama lor găsită moartă în câmp! Copiii au nevoie de ajutorul nostru!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Tragedie într-o familie din satul Hulboaca, Orhei. O femeie în vârstă de 37 de ani a murit, după ce a născut în câmp. Ea a fost găsită în stare gravă de soţul ei, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Din fericire, bebeluşul se află în afara oricărui pericol. Acesta a rămas însă orfan de mamă, la fel ca ceilalţi şapte fraţi ai săi, transmite canal2.md.

Rudele susţin că femeia a mers aseară după mâncare la iepuri, la marginea satului şi nu s-a mai întors. Văzând că nu mai vine, soţul ei a plecat să o caute pe la vecini, dar nu a găsit-o. Bărbatul a dat de ea azi-dimineaţă, în timp ce ducea viţelul la păscut. El a anunţat imediat ambulanţa, însă până la sosirea medicilor, femeia a murit.

„Eu când am venit, ea stătea culcată aici. Învelită cu o prostire. Dar ea mai la deal a căzut şi omul ei când a dat de ea a adus-o până aici, vie. Aici a spus apă, apă şi a căzut jos şi a murit”, a povestit mătuşa victimei.

Mama femeii susține că nici nu știa că fiica sa urma să aducă pe lume al optulea copil.

„Nimic, nimic nu mi-a spus, nici nu am ştiut… şi ea nu se cunoştea că era plinuţă. Eu socot că ei îi era ruşine de lume că are al optulea copil”, a spus mama femeii decedate.

Familia femeii susţine că are nevoie de ajutor, atât pentru înmormântare, cât şi pentru întreţinerea copiilor.

UPDATE: Familia are nevoie de ajutorul nostru. Cei opt copii care la data de 12 iunie au înmormântat mama au nevoie de ajutorul și susținerea noastră. Cea mai mică dintre copii, fetița născută la data de 10 iunie va fi adusă acasă săptămâna viitoare.

Este nevoie urgentă de o mașină de spălat, scutece nr. 2 și 3, lapte praf, produse alimentare, detergenți, rechizite. Primele colete au ajuns deja. Doritorii de a ajuta copilașii pot să apeleze la numărul 078312025.

loading...

Comments are closed.