Social

TRAGEDIE la Bălți. Un tânăr de 22 ani s-a aruncat în gol de la balconul unui bloc cu 14 etaje

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr în vârstă de 22 de ani murit pe loc după ce a sărit de la balconul unui bloc cu 14 etaje. Tragedia a avut loc aseară în municipiul Bălţi. Oamenii legii au fost alertaţi de un trecător. La fața locului a ajuns, în scurt timp, o ambulanţă, însă medicii nu au putut decât să constate decesul acestuia. Gestul macabru a avut loc aseară în jurul orei 21.00. Acesta era angajat al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, informează Publika.md

Tragedia s-a produs aseară pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Bălţi. Potrivit oamenilor legii, din motive necunoscute bărbatul şi-a pus capăt zilelor. Mai mult de atât, oamenii legii au stabilit că bărbatul consumase băuturi alcoolice împreună cu mai mulţi prieteni. Iar iar în jurul orei 20.00 acesta a transmis mai multe mesaje de adio prietenilor şi persoanelor apropiate.

Ulterior, acesta a intrat în scara unui bloc, de unde a şi sărit în gol. La bărbat a fost găsită legitimaţia de serviciu a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. Acesta activa din octombrie 2017 în calitate de sergent inferior de pompier.

Oamenii legii au stabilit preliminar că este vorba de un suicid.

loading...

Comments are closed.