Tragedie la punctul vamal Albița, România: Un șofer moldovean a căzut în gol și a decedat

În dimineața zilei de astăzi, în jurul orei 05:00, a avut loc un incident tragic la punctul vamal Albița, România. Un șofer în vârstă de 54 de ani, cetățean al Republicii Moldova, a căzut în gol din cabina camionului său, suferind leziuni grave.

La fața locului, serviciile de urgență din România au intervenit prompt pentru a acorda asistență medicală bărbatului. Cu toate acestea, medicii au constatat că șoferul era în stare critică și, din nefericire, au fost nevoiți să declare decesul acestuia.

Autoritățile Vamale și Poliția de Frontieră de la punctul Albița au inițiat o investigație detaliată pentru a stabili circumstanțele exacte în care a avut loc acest tragic incident și pentru a elucida motivul căderii șoferului din cabina camionului.

Într-o primă reacție oficială, Serviciul Vamal al Republicii Moldova a transmis sincere condoleanțe familiei îndurerate, precum și celor apropiați bărbatului decedat, în aceste momente de suferință profundă și grea încercare.

Se așteaptă ca investigația să continue în strânsă colaborare cu autoritățile române pentru a aduce lumină asupra acestui eveniment tragic și pentru a oferi răspunsuri familiei și opiniei publice.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share