Social

Tragedie! Un șofer de TIR moldovean, tatăl a doi copii, a fost măcelărit cu un cuțit într-o parcare din Belgia

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un şofer român de TIR din şi-a ucis colegul moldovean, tatăl a doi copii, într-o parcare din Belgia. Mai mulţi şoferi s-au luat la bătaie, iar unul dintre ei a scos un cuţit şi a comis o crimă înfiorătoare. Două fetiţe au rămas orfane de tată, scrie Moldova.org.

Sâmbătă seara, în jurul orei 22:30, în parcarea Goordijk din zona portuară a oraşului belgian Antwerpen s-a iscat un scandal între mai mulţi şoferi de TIR, români şi moldoveni. Presa belgiană scrie că un camionagiu român în vârstă de 46 de ani a fost arestat, fiind acuzat de crimă.

El a scos cuţitul şi l-a înjunghiat mortal pe Ioan Gavriliţă, un moldovean în vârstă de 31 de ani angajat şofer la o societate românească.

Şoferul criminal l-ar fi ucis pe Gavriliţă cu o singură lovitură de cuţit, aplicată în piept. Mai mulţi martori au fost audiaţi, iar un alt camionagiu a fost reţinut 24 de ore, dar eliberat ulterior.

Familia victimei face apel acum la cunoscuţi pentru a putea aduce în ţară trupul lui Ioan, pentru a putea fi înmormântat în localitatea natală, Călăraşi.

loading...

Comments are closed.