Tragic! O femeie din Târnova, Dondușeni, a decedat după ce a fost tamponată cu mașina de către un polițist

La 11 iulie curent, în jurul orei 22.00 poliția din Dondușeni a fost sesizată referitor la un accident rutier, care a avut loc pe traseul local din satul Târnova, raionul Dondușeni, în urma căruia o femeie de 66 de ani din aceeași localitate, a decedat.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că, femeia se deplasa pe partea stângă a carosabilului, când a fost tamponată de un automobil, care și-a continuat deplasarea.

În urma măsurilor întreprinse de polițiștii din Dondușeni, la scurt timp a fost identificat automobilul de marca Volkswagen, care a comis accidentul, dar și șoferul care se afla la volan. Acesta s-a dovedit a fi angajat al Inspectoratului de poliție Dondușeni de 26 de ani, care se afla în afara serviciului.

Fiind testat alcoolscopic s-a stabilit că tânărul avea o concentrație de alcool de 0,65 mg/l în aerul expirat. Acesta a declarat colegilor săi, că a consumat alcool după ce a comis accidentul.

Reieșind din acest fapt, polițistului i-au fost preluate probe biologice, care urmează să stabilească perioada când a consumat.

Actualmente pe cazul dat a fost pornită o cauză penală conform art.264 al.3 Cod penal, iar șoferul a fost reținut pentru 72 de ore.

Urmărirea penală este efectuată, în continuare, de procurorii din Dondușeni, care urmează să stabilească toate circumstanțele.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share