Transportul public din capitală va circula în regim normal în timpul săptămânii

Astăzi, Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a municipiului Chișinău, la solicitatrea primarului capitalei, s-a convocat în ședință și a luat decizia ca transportul public să nu fie restricționat pe parcursul săptămânii, relatează Telegraph.md

Sâmbătă și duminică, acesta va continua să fie sistat, dar autoritățile municpipaleintenționează să vină cu o propunere către Comisia Națională pentru a revedea posibilitatea ca acesta să activeze în regim normal pe tot parcursul săptămânii.

Solicitarea primarului a venit în contextul în care, specialiștii și grupul de lucru care au monitorizat ieri situația în teren au constat că fluxul de oameni este mult mai mare în stațiile de așteptare și în transport, în cazul în care activitatea acestuia este sistat pe câteva ore.

Ion Ceban a asigurat că în capitală va circula întreg efectivul de transport disponibil, pentru a evita o încărcătură mare a unităților de transport.

Citește și: Ion Ceban, apel către locuitori după ploile puternice de ieri: Nu cer să mă iubiți pe mine, vă cer și vă chem să ne iubim orașul

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share