Economic

Trattoria della nonna, Sala de aur și Star Kebab, către Guvernul Sandu: Vrem să trăim și să lucrăm ACASĂ! Vrem 10% TVA

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vrem să trăim și să lucrăm ACASĂ! Vrem 10%TVA! Acesta este mesajul pe care îl transmit mai multe localuri din țara noastră către Ministerul Finantelor, Ministerul Economiei, Parlamentul și Președintia Republicii Moldova.

Mesajul este semnat de Asociației Restaurantelor și a Localurilor de Agrement (MĂR), Trattoria della nonna, Sala de aur, Star Kebab, Clielo Lounge, DEN Food & Wine House și alți reprezentanți din domeniul HoReCa (hoteluri, restaurante și cafenele) care sunt nemulțumiți că Guvernul Sandu vrea să le dubleze taxa TVA la 20%.

Amintim că în trecut agenții economici din domeniul HORECA achitau TVA-ul 20%, însă Guvernul Filip a venit în întâmpinarea lor și a scăzut taxa la 10%. ACUM Maia Sandu vrea să anuleze reforma făcută de guvernarea PDM.

Dacă TVA-ul va fi majorat, atunci restaurantele, hotelurile și cafenelele din Modova vor fi nevoite să scumpească prețurile pentru serviciile oferite clienților.

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.