Alte știri

Trecerea clandestină a frontierei de stat i-a făcut ,,amici” pe doi bărbați

Pinterest LinkedIn Tumblr
Poliţiştii de frontieră de la Tudora au identificat în zona de frontieră doi barbaţi, care intenţionau să treacă frontiera de stat a R. Moldova prin ocolirea punctului de trecere.  Incidentul a avut loc în după amiaza zilei de ieri, 15 iunie.

Efectuând activitatea de supraveghere şi control a frontierei de stat pe segmentul de responsabilitate, patrula Sectorului Poliţiei de Frontieră ,,Tudora-1” a observat două persoane, care se deplasau spre graniță. La scurt timp, bărbații au fost reținuți la o distanță de 500 m de la linia de frontieră. Poliţiştii de frontieră au stabilit că este vorba despre  doi moldoveni, de 37 și respectiv 53 de ani.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Fiind întrebați despre scopul aflării în zona de frontieră, aceștia au declarat că intenționează să ajungă în Ucraina. Totodată s-a stabilit că bărbatul de 53 de ani din r.Glodeni a încercat să iasă din țară prin punctul de trecere Palanca. Deoarece partea ucraineană i-a interzis intrarea în țară, acesta a decis să traverseze frontiera prin ocolirea acestuia. În timp ce se deplasa spre graniță s-a întâlnit cu cel de-al doilea bărbat, de 37 de ani. Ambii au convenit să-și continue călătoria ,,clandestină” spre Ucraina, însă au fost  împiedicați de către patrula aflată în misiune.

Angajații Direcției regionale EST continuă cercetările. Persoanele au fost reținute până la stabilirea tuturor circumstanțelor. Pe numele acestora au fost întocmite procese-verbale  de audiere și constatare a infracţiunii prevăzute de art. 362 al. 1 Cod Penal al RM.

loading...

Comments are closed.